Överensstämmelse med EU-lagstiftningen (GDPR)

Kaspersky Password Manager följer villkoren i General Data Protection Regulation (GDPR) i alla regioner där programmet distribueras.

När du accepterar licensavtalet för slutanvändare och integritetspolicyn bekräftar du att du har åldern som krävs för att installera Kaspersky Password Manager. Efter att Kaspersky Password Manager är installerat, erbjuds du att läsa och godkänna de villkor som krävs för den första installationen och användningen av Kaspersky Password Manager.

Det finns också ett extra meddelande som du ombes att acceptera: Policyn om databehandling i marknadsföringssyfte som krävs för att Kaspersky ska kunna ge dig mer fördelaktiga erbjudanden. Om du väljer att acceptera policyn kan du avböja det när som helst i appinställningarna.

För överensstämmelse med GDPR (General Data Protection Regulation) när du uppdaterar Kaspersky Password Manager till version 9.1, ombeds du att på nytt godkänna Licensavtalet för slutanvändare, Sekretesspolicyn för produkter och tjänster och Policyn om databehandling i marknadsföringssyfte.

Visa, acceptera och avböj ytterligare villkor

Enligt villkoren i GDPR har du rätt att ta bort eller hämta alla dina personuppgifter från Kaspersky. När du kontaktar kundtjänsten för att ta bort eller hämta personuppgifter bör du tillhandahålla datorns unika ID-nummer.

Tillhandahåll ID-numren till kundtjänsten för att ta bort personuppgifter